Kotus kannanotto

Allekirjoitusten kerääminen helpottui WordPress-lisäosan avulla

Kehitimme yhteistyössä Kotikielen seuran kanssa WordPress-lisäosan jonka avulla on helppo kerätä allekirjoituksia kannanottoon.

Seura tarvitsi digitaalisen ratkaisun, joka helpottaisi allekirjoitusten keräämistä ja hallinnointia.

Lisäosan toiminnot tarjoavat käyttäjille mahdollisuuden allekirjoittaa kannanotto suoraan Kotikielen seuran WordPress-sivustolla. Käyttäjät syöttävät nimensä, sähköpostiosoitteensa ja kaupunkinsa allekirjoitusta varten. Käyttäjä pystyy myös valitsemaan jos hän haluaa näyttää allekirjoituksensa julkisesti verkossa. Lisäksi lisäosa pyysi käyttäjiä vahvistamaan allekirjoituksensa sähköpostiviestillä, jotta voimme varmistua allekirjoittajan henkilöllisyydestä ja välttää väärinkäytöksiä.

Lisäosa tarjoaa myös mahdollisuuden tallentaa allekirjoitukset Excel-tiedostoon. Tämä tarkoitti sitä, että Kotikielen seura pystyi helposti hallinnoimaan allekirjoituksia ja laskemaan, kuinka monta allekirjoitusta kannanotto oli kerännyt. Lisäksi seura voisi käyttää Excel-tiedostoa myös kannanoton raportointiin.

Lopputuloksena on käyttäjäystävällinen lisäosa, joka auttaa Kotikielen seuraa saavuttamaan tavoitteensa. Seura pystyy helposti keräämään ja hallinnoimaan allekirjoituksia, ja allekirjoitusten vahvistaminen sähköpostitse varmistaa, että kampanja on rehellinen ja luotettava.

Kannanottoon voi tutustua osoitteessa https://www.kotikielenseura.fi/kotus/

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja keskustellaan tarkemmin siitä, miten voin auttaa yritystäsi kasvamaan ja menestymään verkossa.

Ota yhteyttä