WordPress on suosittu verkkosivualusta

Miksi WordPress on hyvä valinta verkkosivujen alustaksi?

WordPress on suosittu verkkosivualusta, eikä syyttä. Se on erittäin helppokäyttöinen ja ennen kaikkea ilmainen alusta, jonka päivittämisen ja käyttämisen oppii aloittelijakin. WordPressin parhaimpiin ominaisuuksiin kuuluvat seuraavat tekijät:

  1. Helppokäyttöisyys. WordPress on noussut suureen suosioon erityisesti sen helpon käytettävyyden ansiosta.
  2. WordPressissä on tarjolla paljon erilaisia teemoja, joista löytyy vaihtoehtoja niin verkkokaupan perustamiseen, blogeihin tai kotisivuihin. WordPress taipuu siis monenlaisten verkkosivujen alustaksi.
  3. WordPress perustuu avoimeen lähdekoodiin ja sitä kehitetään jatkuvasti. Saatavilla on tuhansia erilaisia lisäosia ja teemoja. Se on maailman eniten käytetyin sisällönhallintajärjestelmä, joten voit luottaa, että se pysyy aina kehityksen kärjessä ja apua mahdollisiin ongelmiin on helposti saatavilla muilta käyttäjiltä.
  4. WordPress on hakukoneoptimoitu ja siinä on myös paljon erilaisia SEO-lisäosia, joita käyttämällä hakukoneosumia tulee entistäkin paremmin.
  5. WordPressiin on sisäänrakennettu blogausominaisuus, jonka avulla pystyt nopeasti kirjoittamaan ja julkaisemaan uusia blogikirjoituksia.
  6. WordPress päivittyy jatkuvasti ja päivitykset ovat taaksepäin yhteensopivia

Yhteenveto

WordPress on oiva valinta verkkosivujen alustaksi. Sen helppokäyttöisyys ja monimuotoisuus antavat rajattomat mahdollisuudet. Wordperssin avulla voi aivan pienikin yritys nostaa omat tuotteet ja palvelut suurten vaihtoehtojen rinnalle.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja keskustellaan tarkemmin siitä, miten voin auttaa yritystäsi kasvamaan ja menestymään verkossa.

Ota yhteyttä